Alternate Text
Alternate Text
Alternate Text
Alternate Text

In de kijker

Wachtebeke, Hoge Landbilkstraat 14 € 375 000

Huis Te koop

OPENHUIS ZATERDAG 11/12 10.00-12.00U

3 365 m² Ref.3126043
Wachtebeke, Dorp 23 bus 101 € 249 000

Appartement Te koop

DUPLEX APPARTEMENT TE KOOP IN WACHTEBEKE

3 154 m² Ref.3080857

Geniet nu van 6% BTW bij aankoop van een nieuwbouw woning of appartement

 

In de media vernam u reeds dat de aankoop van bepaalde nieuwbouwprojecten in aanmerking komt voor het  6% BTW tarief (in plaats van 21% BTW).


Als bijkomende voorwaarden geldt wel dat u geen eigenaar van een andere woning mag zijn en er gedurende minstens 5 jaar zelf moet gaan wonen of verhuren via een sociaal verhuurkantoor.


Voor meer informatie over de voorwaarden kan u Nathalie L'Ecluse contacteren.

Zij maakt graag de nodige tijd voor u vrij om dit helemaal in detail toe te lichten.

Dit kan telefonisch, via mail of ter plaatse in ons nieuw kantoor na het maken van een afspraak.


 

RUIM 80% VERKOCHT BINNEN 4 MAAND

GEMIDDELD 95% VERHUURD BINNEN 2 MAANDEN

RUIM 20 JAAR ERVARING

Nathalie L' Ecluse vindt het belangrijk dat je als eigenaar van jouw eigendom precies weet waaraan je je mag verwachten wanneer je de stap zet tot verkoop of verhuur van je eigendom.

Daarom zijn we steeds transparant over onze werkwijze en de kost voor ons advies.

Bij ons geen onaangename verrassingen achteraf, maar een partner waarop je volledig kan vertrouwen.

We voorzien een gedetailleerde beschrijving van jouw woning, professionele foto's en promoten jouw woning via doelgerichte & op maat gemaakte marketingkanalen.

ImmoMamo is uw sleutel tot succes.
Wat je ook zoekt, je kan rekenen op een professionele en betrouwbare aanpak. Erkend vastgoedmakelaar Nathalie L'Ecluse is steeds nauw betrokken bij iedere opdracht en voert haar taak dan ook met passie uit. Kom zeker eens langs in ons immokantoor voor een persoonlijke ontmoeting.

Bij ImmoMaMo kan je 7 op 7 terecht voor een realistische waardebepaling van jouw eigendom.

Wij bezorgen je een correcte prijs voor uw eigendom & begeleiden je op weg naar een zorgeloze verkoop of verhuur.

Verkoop jouw woning in alle vertrouwen.

Vraag gratis en vrijblijvend een schatting van je woning aan.
zaakvoerder ImmoMamo, Nathalie L'Ecluse
Wil je je huis verkopen in Wachtebeke?

Contacteer dan eerst Nathalie, zaakvoerster van ImmoMamo & laat eerst je huis schatten.

Bij ImmoMamo verkopen of verhuren we niet zomaar een baksteen, maar verkopen we een thuis.

Een huis kopen is geen alledaagse gebeurtenis, maar een levenservaring. Daarom zorgen wij ervoor dat deze ervaring vlot verloopt.

We nemen alle mogelijke taken van de koper en verkoper op ons en geven de nodige begeleiding, zodat je zorgeloos kunt genieten van een nieuwe thuis.
De jarenlange ervaring garandeert een succesvolle afloop van elke vastgoedverhaal.

immoMaMo U wil kopen

U bent op zoek naar een nieuwe thuis of investering in de regio van Wachtebeke ? Kijk dan zeker eens naar ons aanbod. U vindt er zowel bestaande woningen, appartementen als nieuwbouwprojecten en dit voor elk budget.

Als geboren en getogen inwoner van Wachtebeke leg ik u bij een bezoek of afspraak heel graag uit wat deze regio zo interessant maakt en u te bieden heeft.

Met onze zeer grondige dossierkennis kunnen we samen uw woningdroom realiseren.

Ook voorzien we de nodige begeleiding voor de koper & projectontwikkelaar bij de de verkoop of aankoop van nieuwbouw.

Bekijk immo te koop

immoMaMo U wil huren

U wil op eigen benen staan en bent op zoek naar uw eerste eigen stekje?

Of u wil gewoon een nieuwe thuis?

Mijn klanten zijn één voor één correcte & vriendelijke verhuurders.

Ik zorg voor de ideale match tussen huurder en verhuurder.

ImmoMaMo biedt een gevarieerd immobiliën aanbod aan in de regio van Wachtebeke: van rijhuizen tot riante herenhuizen, bungalows en villa’s, van een eenvoudig appartementje tot een heuse penthouse in een luxe nieuwbouwproject. Bovendien kan je ook op onze website een perceel bouwgrond of garages of bedrijfsvastgoed vinden.

Bekijk immo te huur

immoMaMo U wil verkopen

U wil het huis waar u jaren gewoond hebt & veel beleefd hebt aan mensen verkopen waar u zich goed bij voelt, dan ben ik de makelaar met het hart op de juiste plaats voor u.

U wil uw woning, appartement of grond verkopen liefst zo snel mogelijk en aan de beste prijs, ook dan ben ik de geschikte vastgoedmakelaar voor u. Waarom een professional buiten de regio zoeken als er iemand in uw dorp woont die haar job met passie en vakkennis doet en een zeer goede naam heeft met bewezen referenties.

U denkt aan verkavelen van gronden, aan de verkoop van een nieuwbouwproject, aan investeren in vastgoed,… ook hier zijn wij letterlijk en figuurlijk in thuis en kunnen wij u het beste advies geven.

Maak nu een afspraak

immoMaMo U wil verhuren

U wil het beste rendement voor uw eigendom?

Dan bespreken wij graag met u een marktconforme verhuurwaarde en het beste contract voor uw vastgoed. Na 20 jaar ervaring hebben wij een grote verhuurportefeuille met uiterst tevreden huurders en verhuurders.

Ook op kantoor laten we de zoekende huurders kennis maken met ons immo aanbod te huur. Aan de hand van informatiefiches kunnen de huurders het aanbod gaan verkennen. Er is ook een plaatsbezoek na 18u of in het weekend mogelijk. En op onze website worden alle huurpanden op een aantrekkelijke manier tentoongesteld. Kandidaat huurders kunnen via onze immo website berichten nalaten en bezoeken aanvragen.

Maak nu een afspraak

Hoe ImmoMaMo ervoor zorgt dat jouw plaatsbezoek vanaf de versoepeling van de Corona-maatregelen vlot en veilig kan verlopen. De do's en don'ts in dit filmpje zijn een must voor al wie binnenkort op plaatsbezoek gaat!

Nog niet gevonden wat u zoekt?

Meld ons uw zoekwensen en wij zoeken met u mee!

Wat je ook zoekt, je kan rekenen op een professionele en betrouwbare aanpak. Erkend vastgoedmakelaar Nathalie L'Ecluse is steeds nauw betrokken bij iedere opdracht en voert haar taak dan ook met passie uit. Kom zeker eens langs in ons immokantoor in Wachtebeke voor een persoonlijke ontmoeting.

Registreer nu mijn zoekwensen